Οικονομική Κρίση
Δεν είναι στραβός ο γυαλός... Εμείς Αρμενίζουμε Στραβά
Λίγα λόγια για εμένα
Το Blog αυτό συμπληρώνεται από ένα οικονομολόγο με σπουδές στην Αμερική που περιλαμβάνουν και διδακτορικό δίπλωμα σε ένα από τα γνωστότερα πανεπιστήμια της Ανατολικής Ακτής. Περιλαμβάνει κυρίως ασυνήθιστες σκέψεις και ιδέες που δεν διατυπώνονται συχνά στην Ελλάδα γιατί αντίκεινται στα "γενικώς αποδεκτά". Το Blog αυτό λοιπόν παραμένει ανώνυμο για τον φόβο των Ιουδαίων.......
(διαβάστε περισσότερα)


Αναφορά στο BLOG μας από Ανθρωπο της Αγοράς
875 αναγνώστες
Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2009
13:50

Φαίνεται ότι το blog μας διαβάζεται .

Στην πρόσφατη ομιλία του στη εκδήλωση της Ενώσης Πιστοποιημένων Αναλυτών ο Δρ Αντώνης Σβορώνος είπε:

Τα 28 δις των φορολογουμένων κατά την γνώμη μου έπρεπε να διοχετευθούν στην οικονομία μέσω άλλων μηχανισμών που θα ενθάρρυναν κάποιους να ξοδέψουν, να επενδύσουν και να κινήσουν την αγορά, δηλαδή τα χρήματα έπρεπε να πάνε σε κάποιους που θα επεδείκνυαν  - στο βαθμό του δυνατού - αντικυκλική συμπεριφορά. Υπάρχει ένα blog που υποστηρίζει ότι πρέπει να εντοπίσουμε τους πιο ξέφρενους καταναλωτές ανάμεσα μας και να εγγυηθούμε τις κάρτες τους χωρίς όριο. Βεβαίως αυτό είναι αστεϊσμός ανάλογος της δήλωσης Bernakee  ότι πρέπει να πετάμε λεφτά με ελικόπτερα.  

 

Είναι νομίζω προφανές ότι ο ομιλητής αναφέρεται στο blog μας και στην πρόταση:

 

(4) Ακόμα για να σωθεί η οικονομία μας θα δεχόμουνα να μοιράσει το δημόσιο σε χιλιάδες ξανθές χαζογκόμενες απεριόριστες πιστωτικές κάρτες. Αυτές θα κινήσουν το χρήμα ενώ οι γεροντοκόρες των τραπεζών ήδη το θάβουν.(Αν απορείτε για το πως τελικά οι ξανθές χαζογκόμενες θα πληρώσουν τις κάρτες μην ανησυχείτε οι ξανθές χαζογκόμενες πάντα βρίσκουν λεφτά....)

 

 

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
13 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Σκέψεις για την Ελληνική οικονομία και την αντιμετώπιση της κρίσης
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις